HomeHorrenRaamrolhorren

Raamrolhor

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze, gyroscopisch functionerende, speedreducer zorgt ervoor dat de raamrolhos Super+ langzaam naar boven oprolt en voorkomt de irritante harde klap. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is.

De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.
De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gesealed om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen. De montage is snel een eenvoudig. Uitvoering als rolhordeur is niet mogelijk.

Standaardkleuren
 RAL 9010 wit
 RAL 9001 creme wit
 RAL 7016 antraciet
 RAL 9006 zilvergrijs
 RAL 8019 bruin
 RAL 9001 en RAL 9010 met creme witte kunststof onderdelen, overige kleuren met zwarte kunststof onderdelen

Speciale kleuren
 RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs, altijd met zwarte kunststof onderdelen.

raamrolhorraamrolhorraamrolhorraamrolhor